Nu wel het shirt wat je wilt

shirt ontwerpen

Ben je vaker met vrienden of familie en zijn jullie het erover eens dat je een shirt wilt die jullie met elkaar verbindt? Met een shirt ontwerpen voor de vriendengroep ziet iedereen altijd en overal dat je bij elkaar hoort, en nog leuker je kunt op het shirt helemaal zelf kiezen wat je erop wilt hebben. Een leuke tekst met afbeelding, een foto of zelfs een 3D tekst is mogelijk. Creëer je eigen unieke shirt om samen met vrienden of familie de show te stelen.

shirt ontwerpen

Kleur en ontwerp kun je combineren

Niet alleen kun je een shirt ontwerpen, je kiest er namelijk ook een leuke kleur bij uit. Maak de leukste combinaties door te spelen met de online ontwerper, het ruime assortiment aan shirts maakt dat je altijd wel een leuk en geschikt shirt vind om je opdruk op te laten maken. In de webshop vind je namelijk shirts voor heren, dames maar ook voor kinderen. Is er een schoolreisje wat is er dan leuker om direct de kinderen van de klas te herkennen met een eigen t shirt? 

shirt ontwerpen

Hoe meer hoe voordeliger

Je kunt zelf bepalen hoeveel shirts je wilt bestellen, maar een shirt ontwerpen is kostbaarder dan als je er bijvoorbeeld 15 besteld. Hoe meer shirts je besteld hoe voordeliger het wordt, het voordeel is dat je keus hebt in zeer veel kleuren. Neem je een aantal kleuren van een soort shirt dan zit je al snel op een redelijk aantal. Ontwerp snel je eigen shirt in de gewenste kleur en wees ook voordelig uit bij omnishirt.be.