Ga geen dag langer zonder verkeersrechtadvocaat!

Voorgetrokken worden kan een heel enge ervaring zijn, vooral als je niet weet wat je te wachten staat. Als je een verkeersboete hebt gekregen, voel je je misschien overweldigd en onzeker over wat je nu moet doen. Het beste wat je kunt doen is zo snel mogelijk contact opnemen met een advocaat verkeersrecht. Dit is waarom:


De gevolgen van het niet inhuren van een advocaat

Als je de bekeuring gewoon betaalt en verder gaat, pleit je schuldig aan de aanklacht. Dit heeft tot gevolg dat er punten aan je rijbewijs worden toegevoegd, wat kan leiden tot een verhoging van je verzekeringstarieven, of erger nog: een schorsing van je rijbewijs. Als je ervoor kiest om de bekeuring zonder advocaat aan te vechten, zul je waarschijnlijk verliezen, omdat de aanklager een team van advocaten tegen je heeft werken.

De voordelen van het inhuren van een advocaat

Als je een advocaat inhuurt, zullen ze alles voor je regelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken. Ze zullen het bewijs tegen je bekijken en een sterke verdediging opbouwen, zodat de aanklacht tegen je wordt ingetrokken of verminderd. In sommige gevallen kan een advocaat er zelfs voor zorgen dat de bekeuringen helemaal worden verworpen.

Conclusie

Loop niet het risico dat je in je eentje met de gevolgen van een verkeersboete wordt geconfronteerd – neem vandaag nog contact op met een verkeersrechtadvocaat! Met hun hulp kun je misschien de aanklacht tegen je laten seponeren of verminderen. Wacht dus niet en bel vandaag nog een advocaat!

Bron: verkeersrechtadvocaat.be