Online boekhouden kan snel en veilig

Tegenwoordig kan alles haast online, zo ook online boekhouden. Waar bedrijven vroeger grote stapels aan papierwerk hadden liggen, kan dit nu gewoon online. Zo is de kans dat je iets kwijt raakt een stuk minder groot, is het makkelijker alles overzichtelijk te houden en hoeven er bovendien een stuk minder bomen gekapt te worden om je van papier te voorzien. Al met al heeft online boekhouden vele voordelen. Vooral wanneer je dit doet via Yoursminc.

Online boekhouden met Yoursminc

Het programma Yoursminc is er volledig op ingesteld om je te helpen met het bijhouden van je complete administratie en helpt je met het koppelen van alle zaken voor bijvoorbeeld je btw aangifte. Het biedt alle faciliteiten die je nodig hebt wanneer je als eigen ondernemer een boekhouding bij moet gaan houden. Het is dan ook zowel een boekhoudtprgramma als een facturatie programma als een CRM systeem. Alles in 1 dus eigenlijk. Daarnaast is er de optie Yoursminc eerst gratis uit te proberen en zit je er dus niet meteen aan vast.

Veiliger en goedkoper

Boekhouding schrikt veel mensen af, maar online boekhouden is eigenlijk heel gemakkelijk. Met Yoursminc heb je alle tools in handen om zelfstandig de administratie van je eigen bedrijf bij te houden. Je hebt dus geen boekhouder meer nodig. Dat is zowel goedkoper als veiliger. Je hoeft immers niet je vertrouwen te schenken aan een ander persoon dan jijzelf. Zo heb je een overzicht van wat er gebeurt en kan er niks achter jou rug om plaatsvinden. Zo kan je met een vertrouwt gevoel je boekhouding doen en heb je geen dure boekhouder nodig. Het programma is 100% veilig. De gegevens mogen niet worden gebruikt door andere instanties. Enkel jij kan daar dus iets mee doen. Bovendien is alles versleuteld. Het feit dat het online boekhouden is doet dus niet af aan de veiligheid. Sterker nog, je kan niet zomaar bedrogen worden en hebt het zelf in de hand.

Online boekhouden altijd bij de hand

Een ander groot voordeel van online boekhouden is dat je je boekhouding gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Waar je eerst met stapels papieren moest zeulen, kan je nu gewoon je laptopje in je tas stoppen. Zo heb je dus alle gegevens die je mogelijk nodig zou kunnen hebben altijd bij je.