Koop makkelijk en snel een transcriptie van je interview, dictaat of opname

Heb je een interview, dictaat of een dergelijke opname die moet worden uitgetypt of getranscribeerd moet worden? Dan kan het weleens fijn zijn om dit te laten doen. De werknemers van Outspoken.be doen dit graag voor je, zodat je tijd bespaart en snel een transcriptie van het gesprek ontvangt.

Transcriptie interview en meer

Je kunt terecht voor verschillende transcripties. Zo kun je naast interviews bijvoorbeeld ook vergaderingen, intakegesprekken en dergelijke laten uittypen. Ook plaatsbeschrijvingen op audio kun je laten uittypen. Bevat de spraakmemo vertrouwelijke informatie? Dan kun je een geheimhoudingsverklaring laten ondertekenen. Zo weet je zeker dat je interview veilig is. Op alle transcripties levert Outspoken.be minimaal 99% accuratio. De transcripten worden handmatig uitgewerkt en ondergaan allemaal kwaliteitscontroles.

Naamloos

Hoe werkt het

Het enige wat jij moet doen is het audio- of videobestand aanleveren. Dit kan met Outlook wanneer je bestand kleiner is dan 10 Megabytes. Je voegt deze dan gewoon toe aan de mail als bijlage. Is je bestand groter? Dan kun je het bestand versturen via WeTransfer of Dropbox. Er zit dus vast een middel tussen waar je het liefst mee werkt. Je kunt enorm veel audio- en videobestanden aanleveren. Dit is het enige wat je hoeft te doen, want daarna zal Outspoken zich bezighouden met het uittypen. De transcriptie wordt aangeleverd in een Word-bestand (.docx). Om de samenwerking aan te gaan kun je een mail sturen via de website.

Redenen om te kiezen voor OutSpoken.be

Twijfel je of Outspoken.be de juiste keuze voor je is? Om je te overtuigen typt Outspoken.be de eerste vijf minuten audio gratis uit (ben je er niet tevreden mee, dan hoef je niet te betalen). Er zijn echte genoeg redenen waarom je voor Outspoken.be moet kiezen. Zo hebben de medewerkers jarenlange ervaring en halen ze altijd de deadlines. Ze hebben de nodige diploma’s en leveren alleen kwaliteit. Daarnaast wordt er rekening gehouden met je privacy en specifieke wensen die je eventueel hebt. Dit is waarom Outspoken.be zeker de juiste keuze voor je is.

Kosten van transcriptie

De kosten voor een transcriptie loopt enorm uiteen. Het basistarief is vanaf €1,50 per minuut. Dit kan verlaagd worden wanneer je geen haast hebt met het ontvangen van de transcriptie. Er wordt standaard uitgegaan van een woordelijke transcriptie. Wil je een letterlijke variant (stotteringen, herhalingen en tussenwerpsels erbij inbegrepen), dan betaal je €0,30 extra per minuut. Heb je met spoed een transcriptie nodig omdat je bijvoorbeeld met deadlines zit? Dan kun je een spoeduitwerking aanvragen. Dit brengt extra kosten van €0,35 tot €0,75 per minuut mee. Ook kunnen er extra kosten bijkomen wanneer er bijvoorbeeld veel achtergrondgeluid is te horen op de opname of wanneer er iemand spreek met een dialect/accent. Dit kost dan €0,40 per minuut extra. Is de opname zwaar beschadigd en/of is het heel moeilijk om de sprekers te verstaan, dan betaal je €0,70 meer. Ook Engelstalige en Franstaligeinterviews kunnen worden uitgetypt. Dit wordt dan niet vertaald.