Horecakledij van Suit Up

Horecakledij

Horecakledij

Horecakledij moet niet alleen functioneel maar ook modieus en elegant zijn. Jezelf prettig voelen in de horecakledij draagt bij aan een succesvol totaalconcept van het. Als je je goed voelt in de kledij dan komt het plezier die je hebt in het werken meer naar boven. Voor de toekomst komen duurzaamheid en concepting steeds centraler te staan. Wij willen dit in vullen door ons volledig te houden aan de ILO (international labour organization). Daarnaast kunnen wij van gerecyclede stoffen kostuums en overhemden maken.

De vraag naar elegante bedrijfskledij neemt steeds meer toe. Naast hun eigen lijn werkt Suit Up ook samen met leveranciers die gekend zijn voor hun service en kwaliteit. Suit Up vindt kwaliteit en service erg belangrijk, Wij geven graag advies over de juiste kwaliteiten en modellering voor uw bedrijf. Ben jij nou ook op zoek naar horecakledij dan kan Suit Up jou daar goed bij helpen.

Horecakledij
Horecakledij

Horecakledij voor jouw bedrijf

Suit Up biedt horecakledij voor service, koks, wellness en management. Bij de service-kleding heeft Suit Up de meest totale collectie, van schort tot hemd. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en stoffen. Voor de kokskledij heeft Suit Up een moderne collectie met uitstekende snit, zowel op voorraad als custommade. Ook bij deze is er keuze uit verschillende kwaliteiten en kleuren. Voor wellnesskleding hebben ze een breed aanbod in lichtgewicht stoffen die gemakt zijn van luxe mixstoffen of natuurlijke materialen. En voor management hebben ze ok een uitgebreide collectie bestaande uit mooie basics en eigentijdse modellen met een uniek karakter. Suit Up heeft dus voor ieder bedrijf wel iets.

Horecakledij
Horecakledij