Hollewandankers voor het zwaardere geschut

Voor het monteren van zwaardere artikelen aan je muur heb je vaak ook zwaarder geschut nodig. Een plug of schroef is dan niet voldoende, waardoor een hollewandanker beter kan werken. Deze hollewandankers zijn goed om te gebruiken voor grotere projecten, zonder dat de wand waarin ze geplaatst worden wordt beschadigd. Bij Bevestigingsexpert.nl kun je de beste hollewandankers bestellen, van de hoogste kwaliteit en voor de laagste prijs. Door hier op de website rond te kijken vind je zonder probleem de hollwandankers die jij nodig kunt hebben om voor elkaar te krijgen wat je nodig hebt.

Gebruik de hollewandankers goed

Hollewandankers zijn bedoeld voor het bevestigen van zwaardere ballast aan zachtere wanden, die in de meeste gevallen bestaan uit een plaatmuur. De platen zijn meestal gemaakt van gips, vezel, hout, gasbeton of vergelijkbare materialen en deze muren kunnen uit één of twee lagen bestaan. De hollewandankers worden achter aan de wand bevestigd, waardoor ze in de holle ruimte achter de wand de armen uit kunnen spreiden en de druk over het oppervlak kunnen spreiden. Hierdoor zit er minder druk op één plek en kan de wand minder snel doorscheuren.

Hollewandankers verschillen zich van hollewandpluggen om het feit dat deze specifiek zijn bedoeld zijn voor het vastmaken van zwaardere attributen. Voor bijvoorbeeld fotolijstjes zijn de pluggen voldoende, maar wil je keukenkastjes, je flatscreen tv of plafondlampen bevestigen, dan is het hollewandanker veel handiger. Daarom kun je op Bevestigingsexpert.nl beide soorten materiaal bestellen voor de beste prijs en services, geschikt voor jouw klus. Via de filters kun je de beste merken en modellen vinden die bij jouw klus passen en weet je zeker dat je de vorm van hollewandbevestiging vindt die jij nodig hebt. Mocht je niet zeker weten welk anker je kunt gebruiken voor je wanddikte of materiaal, dan helpen wij je graag om dit uit te zoeken en de juiste hollewandankers te vinden waar jij nog jaren plezier van kunt hebben.