Een akoestiek kantoor voor beperking van geluidshinder

Het werken in een akoestiek kantoor brengt eigenlijk alleen maar voordeel met zich mee. Zeker als je voor je werk telefoontjes moet plegen die niet voor derden zijn bestemd. Omdat wij wel eens klanten laten plaatsnemen in de wachtruimte is het wel van belang dat wij ons werk gewoon kunnen uitvoeren zonder dat derden kunnen meeluisteren. En daarom ben ik op het idee gekomen om dit bericht achter te laten op mijn site omdat ik zeker weet dat een aantal lezers van mijn blog, hier ook op een idee komen.

ssss

Het is een uitkomst en daarom ben ik zeer tevreden

Het hebben van een akoestiek kantoor is niet alleen een goed idee voor als men klanten in de buurt heeft zitten waar gewerkt wordt, maar ook voor collega’s onder elkaar. De een moet nu eenmaal veel telefoneren en de ander is in overleg met een andere collega. Deze twee gebeurtenissen kunnen elkaar sterkt verstoren en daarom is het laten aanbrengen van de juiste akoestiek echt een goede oplossing. Ik werk nu al een aantal weken in een prima kantoor waar ik op de manier zoals het hoort mijn werk kan uitoefenen zonder dat er belangrijke gegevens gaan naar de verkeerde oren bijvoorbeeld.