Decoreer je huis eenvoudig en goedkoop met pallets

Logistiek Direct

Er zijn genoeg producten die een functie hadden bij het ontwerp maar door de jaren heen een andere functie hebben gekregen voor sommige mensen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn pallets. Een pallet is een transporteenheid. Het is een houten of kunststof of kartonnen plateau waarop goederen kunnen worden opgeslagen en vervoerd. Maar het is zoveel meer dan dat.

Pallets in huis

Steeds meer mensen gebruiken pallets op allerlei creatieve manieren in huis. Het is mogelijk om pallets te gebruiken om de volgende dingen te maken:

  • banken en stoelen
  • bijzettafels
  • decoratie voor op de vloer of aan de muur
  • meubilair voor buiten
  • kasten en opbergers

Er is dus een hele hoop mogelijk zoals je ziet. En dat allemaal met pallets. Ben je benieuwd hoe je pallets kan gebruiken ter decoratie in je huis? Lees dan gauw verder.

Hang ze op

Een pallet kun je – mits deze niet te groot is – aan de muur hangen. Het voordeel daarvan is dat je er van alles aan vast kunt maken. Gebruik ze bijvoorbeeld om je plantenpotten mee op te hangen. Of maak er een fotorek van met allerlei prachtige kiekjes van vakanties en mooie momenten. Een pallet aan de muur betekent een heleboel mogelijkheden. Je hoeft ze alleen nog even te vinden.

Logistiek Direct

Opbergen in een pallet

Je kunt met kleine pallets ook een soortjes kastjes maken. Daar kun je spullen in en op zetten. Wat overigens ook heel goed kan met dit materiaal is het een kleurtje geven. De pallet is van hout en heeft dan ook van nature een bruine kleur maar daar kun je verandering in brengen. Schuur en lak de pallets of geef ze een felle kleur met speciale verf.