Credit Management Buckaroo

Buckaroo is een betalingsinstantie die de betalingen van meer dan 5.000 bedrijven regelt. De instantie helpt bedrijven met alle vormen van betalingsverkeer. Dit houdt ook in dat Buckaroo zorgt voor het versturen van facturen en het automatisch opvolgen daarvan. Dit wordt gedaan met behulp van flexibele schema’s om mensen aan hun openstaande betaalopdracht te helpen herinneren. De herinneringen kun je op een wijze naar keuze laten versturen, bijvoorbeeld via sms, brief, of e-mail. Deze herinneringen zijn voorzien van een betaalknop of geprinte QR-code. Daarmee kunnen je klanten dan meteen het bedrag overmaken met één van de betaalmethoden die je aanbiedt. Met behulp van Buckaroo kun je dus je betalingsprocessen automatiseren. Bovendien kan Buckaroo eventuele overdrachten doen van facturen naar een incassobureau. Via Buckaroo worden al je inkomende geldstromen vastgelegd binnen één systeem. Voorbeelden van zulke geldstromen zijn je debiteuren.

Buckaroo

Debiteuren

Vrijwel niemand vindt het leuk om met debiteuren te werken. De eindeloze mails, de niet-betalende klanten, de telefoontjes die je moet plegen… Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om hun debiteurenbeheer uit te besteden. Dit kan bij Buckaroo. Buckaroo zorgt er dan voor dat jouw debiteuren op een professionele manier afgehandeld worden. Zo weet je zeker dat er geen fouten worden gemaakt. Het uitbesteden van debiteuren levert bedrijven veel extra tijd op, die ze dan weer aan andere dingen kunnen besteden. Bovendien weet je door de professionaliteit van Buckaroo zeker dat je je debiteuren snel terug krijgt. De medewerkers van Buckaroo zijn daar immers speciaal toe opgeleid, en weten precies hoe ze je debiteuren kunnen beïnvloeden om hen zo snel mogelijk het bedrag over te laten maken.

 

Buckaroo

Buckaroo gaat al een tijdje mee en heeft ook al een aantal titels op haar naam staan. In 2014, 2015, 2016, én in 2017 is Buckaroo uitgeroepen tot ‘Beste Payment Service Provider’. Buckaroo regelt onder andere al de betalingen van Voetbal International, Gemeente Amsterdam, KPN, Amnesty International, en Kijkshop.nl. Je hebt dan ook vast wel eens de naam ‘Buckaroo’ in één van je betalingsafschriften zien staan. Op buckaroo.nl kun je contactgegevens van het bedrijf vinden. Zo kun je, als je geïnteresseerd bent, een afspraak met ze maken.