Bizzix is een adres om te onthouden

Mijn eerste goede tip wil ik direct achter laten op mijn site, ik heb de erg handige site, www.bizzix.be  namelijk helemaal ontdekt omdat ik op zoek was naar wat extra datakabels voor mijn iPhone en een extra oplader voor mijn MacBook. Deze bestelling had ik na 1 dag al in huis. Niet alleen de snelle service is waar ik zo content mee ben maar ook het ruime aanbod die je hier op deze site kunt vinden voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Het is erg prettig om dit adres achter de hand te houden

Tegenwoordig raak je al snel een kabel kwijt of is het gewoon zo handig om er twee van elk te hebben zodat je niets meer kan vergeten. Mijn MacBook bijvoorbeeld, neem ik geregeld mee naar mijn werk, en als je op je werk er dan vervolgens achter komt dat je de oplader bent vergeten is dit erg vervelend. Vanaf nu zit er standaard een oplader in mijn laptoptas. Met dit gemak hoef ik niet meer telkens te controleren of ik alles wel compleet heb meegenomen. Voor mijn iPhone is het idem dito, ook hiervoor heb ik een extra datakabel voor mee op pad aangeschaft. Zo kan ik overal alles uit mijn computer halen. Het is daarom echt een aanrader om eens te kijken op deze site om te zien wat ik bedoel!

Kijk ook eens naar de beoordelingen van klanten. Deze zijn niet voor niets zo goed.