Ook zakelijke klanten kunnen gebruik maken van Telenet webmail, indien ze een Telenet zakelijk internetabonnement afsluiten. De webmail van Telenet is echt de ideale manier om overal en altijd de mail van Telenet te kunnen checken.

Wanneer je voor de webmail van Telenet kiest, kies je ervoor om niet meer vast te zitten aan de apparaten waar je het meest mee werkt. Het is mogelijk om vanaf verschillende apparaten op Mijn Telenet in te loggen en om je webmail van Telenet te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding en vervolgens kun je makkelijk gebruik maken van Telenet zakelijk webmail.

Alles gaat online

Je hebt geen extern mailprogramma meer nodig om Telenet webmail te bereiken. Indien je gebruik maakt van een mailprogramma zoals Outlook, zit je eigenlijk vast aan de apparaten waarop Outlook geïnstalleerd is.

Nu is het mailprogramma Outlook natuurlijk handig, maar wanneer je een ander apparaat koopt die Outlook niet ondersteunt, kan het uiteraard lastig zijn. De Telenet inbox kan zonder een standaard mailprogramma geopend worden. Om de Telenet mail te openen heb je alleen een werkende internetverbinding en een goed werkende internetbrowser nodig.

Voordelen van Telenet zakelijk webmail

De webmail van Telenet heeft natuurlijk een aantal voordelen te bieden. Je hebt bijvoorbeeld overal en altijd toegang tot de mailbox via mai.telenet.be. Daarnaast kun je overal veilig naar je mailbox gaan, zonder dat je enige risico loopt. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld flexibel werkt.

Telenet webmail kan worden geopend via alle apparaten met internet. Hierdoor maakt het niet uit wat voor apparaat je in de handen hebt. Je kunt altijd je mail checken. Alle mailgegevens worden opgeslagen op de server en niet op het apparaat zelf. Hierdoor zijn je gegevens altijd veilig.