Stormparaplu’s met bedrijfslogo hebben zeker wel een toegevoegde waarde

paraplu

Stormparaplu'sTegenwoordig zijn er zeer veel websites waar je relatiegeschenken kunt kopen. Deze items zijn dan ook nog steeds erg populair in de zakenwereld omdat het bijdraagt aan de naamsbekendheid van een organisatie. Toen ik nog een beginnende ondernemer was, geloofde ik niet zo zeer in relatiegeschenken. Vooral omdat het toch wel een kleine investering vraagt en je kunt niet direct meten wat je ervoor terug krijgt.

Hetzelfde geldt overigens ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit kost in het begin ook een flinke investeren en je kunt niet meten wat je ervoor terug krijgt. Wel draagt het bij aan een betere reputatie van het bedrijf wat vervolgens meer klanten zou kunnen opleveren. Dit omdat de normen en waarden bijvoorbeeld beter op elkaar aansluiten. Maar terug naar relatiegeschenken, met name stormparaplu’s.

Het enige geschenk dat ik geef

lavista

Wanneer ik mijn klanten een relatiegeschenk geef dan zijn dit altijd stormparaplu’s. Ik ben dan ook van mening dat zij zo’n paraplu dan ook zeker gaan gebruiken. Het is namelijk iets wat je tijdens de wintermaanden achterin de auto kan leggen. Indien het dan slecht weer is, gebruikt men deze gewoon.

Wanneer mensen dan over straat lopen met een paraplu van mij zullen andere dit zien. Indien jij hier ook in geïnteresseerd bent, verwijs ik jou graag door naar de website stormparaplus.be. Hier heb je dan ook erg veel keuze in verschillende modellen. Zeker de moeite waard hun eens te bezoeken, want naar mijn mening is Lavista dan ook de goedkoopste. Voor vragen over dit artikel, post dan onderaan dit blos een comment.

paraplu