G4s safety solutions voor iedereen!

G4s safety solutions

G4s safety solutions zorgt ervoor dat al jouw werknemers veilig werken. Ze bieden verschillende oplossingen die handig zijn voor elke sector. Van werken als glazenwasser tot werken in de landbouw, iedereen moet veilig werken.

Veiligheid voor alles

Je op je gemak voelen is een van de belangrijkste dingen tijdens werktijd, je veilig voelen speelt daar een grote rol in. G4s biedt een hele hoop safety solutions aan om deze veiligheid te garanderen. De drie grootste oplossingen die ze bieden zijn:

Gasdetectie

Het opsporen van giftige of verstikkende gassen is erg belangrijk, zeker wanneer er gewerkt wordt met deze (of andere gevaarlijke) componenten. Maar ook het meten van het zuurstofgehalte is erg handig om te testen of de ventilatie in jouw gebouw wel goed is. Het is niet meteen nodig om een gasdetector te kopen, je kunt bij G4s namelijk ook apparatuur huren. Dit is handig wanneer je de apparatuur maar een korte periode (of eenmalig) nodig hebt.G4s safety solutions

Adembescherming

Goed kunnen ademen in elke situatie is onmisbaar. Hierbij kun je denken aan werken in de chemie of bij de brandweer. Adembescherming zorgt hiervoor tijdens werktijd, maar ook in noodsituaties. Voor noodsituaties als brand, rookontwikkeling of gaslek is het noodzakelijk om meerde vluchtsets te hebben. Hiervan worden verschillende aangeboden in verschillende prijsklassen.

Valbeveiliging

Het is verplicht om valbeveiliging te dragen als je werkt op hoogtes hoger dan 2,5 meter. Hierbij kun je denken aan dakdekkers, glazenwassers en in de bouw. Neem het risico niet en kijk op de webshop van G4s om te zien hoeveel verschillende oplossingen ze bieden voor valbeveiliging.