De magie van de Timberland laars

Of je nu een schoenentik hebt of niet. Timberlands kunnen echt niet ontbreken in je schoenencollectie! Met name niet de mooie Timberland laars. Ik ben zelf helemaal gek op Timberlands en om mij heen zie ik dat deze pareltjes ook erg geliefd zijn onder mijn vrienden, wat eigenlijk helemaal zo gek niet is.

b1
Als gegoten

Dat dit merk zo geliefd is onder mijn kennissen vind ik eigenlijk helemaal niet verrassend. Toen ik voor het eerst Timberlands aanhad, voelde ik meteen dat het goede kwaliteit schoenen waren. En ze zaten ook nog eens heerlijk, alsof ze speciaal voor mij waren gemaakt! Maar deze schoenen zijn niet de stevige saaie stappers die je moeder je vroeger altijd liet dragen, nee. De Timberland laars is ook nog een superstylisch! Je kunt de laars met vrijwel al je kleding combineren!

b3

Verschillende modellen

Zijn dat alle voordelen? Nee. Wat ik zo fijn vind aan de Timberland-collectie is dat je tientallen verschillende modellen hebt. Zo heb je platte laarzen, maar er zijn ook laarzen met een elegante hak te verkrijgen en dan bedoel ik niet alleen maar laarzen met hakken van het kaliber: balanceren op de top van de Himalaya, maar je hebt ook schoenen met een lagere, comfortabele hak, zoals de populaire blokhak. Oftewel: met de Timberland laars zit je altijd goed. Ik draag in ieder geval nooit meer anders!
b2